söndag 24 mars 2013

återuppta bloggning...

Efter flera om och men har jag beslutat mig för att återuppta tanken med bloggningen här. För att börja med lägger jag ut bilder som är ca ett år gamla och en del har kanske sett dessa i andra sammanhang,  men i fortsättningen lovar jag att publicera så snart jag får nya bilder.

"Vårens nya kläder för en byfåne" är inte så nya längre, de är ett år gamla men fungerar bra ändå. Alla tyger jag använde när jag gjorde kollektionen är återanvända, det är gamla byxor, gardiner, dukar, lakanen m.m. Ullen som jag använder för tovning kommer från svenska ullproducenter eller   från tyska leverantörer som har alla miljöcertifikat som behövs. Jag vill gärna att djuren som ger mig material för mina kreationer skall må bra och ha ett gott liv.
I denna kollektion har jag använd vegetabiliska färgämnen när jag behövde färga något, t.o.m. ullen är växtfärgat i vissa fall.
Den vackra modellen är Tanja Lindmark från Karlskrona, och jag tackar henne väldigt mycket för samarbetsvilja och tålamod.
Om Du vill skaffa dig något av dessa alster är du välkommen att kontakta mig för detaljer.
Trots det tråkiga vädret har jag många tankar  och projekt så vi får se om jag hinner med alla planerade saker :) Återkommer inom kort, ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar